Digitalna Komora logoDigitalna Komora logo
e-financiranje-icon Created with Sketch.

Otvoreno savjetovanje s javnošću o Uputama za prijavitelje Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje strateških partnerstva za inovacije u procesu industrijske tranzicije“

Otvoreni poziv će se provoditi u okviru Integriranog teritorijalnog programa 2021. – 2027.

Datum objave: 20. Listopad 2023.
Slika

Dana 19. listpoada 2023. godine, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Uputa za prijavitelje planiranog Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje strateških partnerstva za inovacije u procesu industrijske tranzicije“. Otvoreni poziv će se provoditi u okviru Integriranog teritorijalnog programa 2021. – 2027., Prioriteta 1. Industrijska tranzicija hrvatskih regija, Specifičnog cilja 1.i Razvoj i jačanje istraživačkih i inovacijskih kapaciteta te prihvaćanje naprednih tehnologija.

Svrha Poziva je poticanje strukturnih promjena u regionalnim gospodarstvima kroz razvoj novih proizvoda i usluga u nišama više dodane vrijednosti, odnosno poduzetnicima omogućiti diversifikaciju poslovanja i razvoj novih proizvoda u okviru prioritetnih niša regionalnih lanaca vrijednosti Jadranske, Panonske ili Sjeverne Hrvatske te poticanje rješavanja ključnih društvenih izazova tih regija.

Savjetovanje je otvoreno od 19. listopada do 18. studenoga 2023. godine.

Javnom savjetovanju možete pristupiti putem poveznice: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=25378

Izvor: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije