Digitalna Komora logoDigitalna Komora logo
e-financiranje-icon Created with Sketch.

Objavljen novi raspored planiranih poziva za podnošenje prijedloga u financijskom razdolju 2021. - 2027.

Novi indikativni raspored objave poziva za PKK i ITP 2021.-2027.

Datum objave: 26. Srpanj 2023.
Slika

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela za Program Konkurentnost i kohezija 2021.-2027. i za Integrirani teritorijalni program 2021.-2027. objavljuje indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2023. godinu radi informiranja i pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja.

Pozivi na dostavu projektnih prijedloga u indikativnom godišnjem planu objave mogu biti:

  • otvoreni pozivi na dostavu projektnih prijedloga,
  • ograničeni pozivi na dostavu projektnih prijedloga kod kojih postoji više od jedan unaprijed poznati potencijalni prijavitelj.

Napomena: indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga (PDP-ova) sadrži popis poziva na dostavu projektnih prijedloga i rokova poznatih u trenutku izrade plana te je podložan izmjenama i dopunama sukladno dinamici poslovnih procesa uključenih institucija. Pokretanje poziva na dostavu projektnih prijedloga uvjetovano je prethodnim odobrenjem od strane Odbora za praćenje.

U excel tablici nalaze se oba programa u različitim listovima (sheetovima), a isti su dostupni i na poveznici: https://strukturnifondovi.hr/indikativni-godisnji-plan-objave-natjecaja/