Digitalna Komora logoDigitalna Komora logo
e-financiranje-icon Created with Sketch.

U suradnji sa Županijskom komorom Sisak održana je edukacija poslovnog sektora na temu: "Priprema i prijava EU projekata"

Datum objave: 10. Prosinac 2021.
item.alt
item.alt
item.alt
item.alt
14

Centar za inovacije i EU projekte održao je, u suradnji sa Županijskom komorom Sisak, online edukaciju na temu "Priprema i prijava EU projekata". Edukacija je održana 9. prosinca 2021 godine.

Polaznici su upoznati s osnovnim pojmovima i terminologijom EU fondova, te su informirani o nadolazećim prilikama u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO) i Višegodišnjeg financijskom okvira (VFO 2021.-2027.).

Na konkretnim primjerima pokazano je kako čitati natječajnu dokumentaciju, kako razraditi projektnu ideju te kako koristiti postojeća aplikativna rješenja za prijavu projektnog prijedloga.

Korisnici su upoznati i s alatima Hrvatske gospodarske komore koji su razvijeni u sklopu usluge e-Financiranje: Tražilica izvora financiranja za pronalazak odgovarajućeg natječaja; Kalkulator prihvatljivosti za ocjenu kvalitete projektne ideje te Poslovni plan za provjeru održivosti investicije.

Raduje nas veliki odaziv i pozitivni komentari polaznika.