Digitalna Komora logoDigitalna Komora logo
e-financiranje-icon Created with Sketch.

U Splitu je održana dvodnevna edukacija na temu: "Priprema i provedba EU projekata"

Datum objave: 13. Rujan 2021.
Slika

Centar za inovacije i EU projekte održao je, u suradnji sa Županijskom komorom Split, 9. i 10. rujna 2021. godine radionicu na temu: "Priprema i provedba EU projekata".

Na istoj su, u Splitu,  sudjelovali predstavnici trgovačkih društava iz Splitko dalmatinske županije.

Polaznici su upoznati s EU fondovima odnosno fondovima i programima koji su trenutno dostupni Hrvatskoj. Plazanicima se kroz konkretan primjer pokazalo na koji način koristit sve besplatne alate koji su im na raspolaganju u sklopu Digitalne komore kako bi mogli što brže i jednostavnije pronaći odgovarajući natječaj. Također su upoznati kako pravilno čitati natječaj i natječajnu dokumentaciju,.Uz navedeno, polaznicima su pkkazani alati i dani primjeri korištenja istih za razradu projektne ideje u projekt. Poduzetnici su također upoznati s izradom poslovnog plana kao i na koji način koristiti alat Poslovni plan na Digitalnoj komori.

Kako bi znali što ih čeka nakon ppzitivne ocjene projekta, sudionici radionice upoznati su s provedbom projekta  - važnim informacijama u pogledu pitanja koja se odnose na nabavu ali i financijske korekcije kako bi provedba projekta ištla što jednostavnije.