Digitalna Komora logoDigitalna Komora logo
e-financiranje-icon Created with Sketch.

U suradnji sa Županijskom komorom Pula održana je online radionica: "Priprema i provedba EU projekata"

Datum objave: 01. Srpanj 2021.
Slika

Centar za inovacije i EU projekte, u suradnji s Županisjkom komorom Pula, održao je online dvodnevnu radionicu na temu: "Priprema i provedba EU projekata".

Cilj radionice bio je educirati poduzetnike kako razraditi projektnu ideju kako bi se što bolje pripremili kako bi po objavi poziva za dodjelu bespovratnih sredstava, poduzeća odmah bila spremna prijaviti a potom i realizirati svoju ideju.

Polaznici su upoznati s EU fondovima odnosno fondovima i programima koji su trenutno dostupni Hrvatskoj. Upoznati su s načinom pronalaska odgovarajućeg natječaja, kako čitati natječajnu dokumentaciju, koji sve alati stoje na raspolaganju pri razradi projektne ideje u projekt. Poduzetnici su također upoznati s izradom poslovnog plana kao i na koji način koristiti Digitalnu komoru i alate koji su članicama HGK dostupni i besplatni za korištenje, kako bi što jednostavnije i stručnije pripremili svoje projekte.

Polaznicima je kroz brojne primjere objašnjeno o čemu moraju voditi računa da bi kasnija provedba projekta bila što uspješnija.