Digitalna Komora logoDigitalna Komora logo

DTG 2023. - Digitalna transformacija gospodarstva 4.0

Datum:
11/10/2023 - 11/10/2023
Grad:
Varaždin
Adresa i prostor:
Varaždin
Kontakt osoba u HGK:
Marina Kezić Mekota - mkezic@hgk.hr
Planirani broj posjetitelja:
2000
Organizator:
HGK - Županijska komora Varaždin
Vrsta sajma:
Tehnološki sajam - Industrija 4.0
Slika

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin u suradnji sa županijskim komorama Sjevera Republike Hrvatske organizira tehnološki sajam na temu Digitalne Transformacije Gospodarstva (DTG 4.0) – Industrija 4.0 koji će se održati po prvi put u Varaždinu 11. listopada 2023. godine.

Da bi se tvrtke osposobile i ostale konkurentne potrebna su ulaganja  u modernu tehnologiju i postepeni prelazak na digitalno poslovanje - INDUSTRIJU 4.0.

Tehnološki sajam DTG-4.0 zamišljen je kao mjesto susreta proizvodnih tvrtki i tvrtki koje nude usluge i proizvode iz domene INDUSTRIJE 4.0 (digitalni marketing, planiranje proizvodnje, automatizacija, robotika, logistika), ali i kao edukativni skup. Zato se očekuje nastup većeg broja tehnoloških tvrtki te posjeta velikog broja poslovnih ljudi.

DTG-4.0 je orijentiran na regiju Sjever koja je industrijski najrazvijenija regija Republike Hrvatske, osobito u prerađivačkoj industriji koja sama na Sjeveru godišnje ima preko 6 milijardi EUR prihoda, preko 3 milijardi EUR izvoza te 250 milijuna EUR investicija.

Rok za iskaz interesa izlagača je 15. rujan 2023.