Digitalna Komora logoDigitalna Komora logo

Hannover Messe 2023

Datum:
17/04/2023 - 21/04/2023
Grad:
Hannover
Adresa i prostor:
Hanover Exhibition Center
Kontakt osoba u HGK:
Andrea Valjak - avaljak@hgk.hr
Planirani broj posjetitelja:
70000
Organizator:
Deutsche Messe AG
Vrsta sajma:
Sajam industrijske tehnologije, kružnog gospodarstva, vodikovih tehnologija, AI
Slika

Hrvatska gospodarska komora drugu godinu zaredom organizira delegacijsku posjetu hrvatskih tvrtki sajmu Hannover Messe koji će se ove godine održati od 17. do 21. travnja u Hannoveru, Njemačka 

S više od 2.500 izlagača i 70.000 posjetitelja, Hannover Messe predstavlja vodeći stručni sajam u sektoru industrijske tehnologije te je najvažnija međunarodna platforma i središnja točka za industrijsku transformaciju - s izvrsnim inovacijama ili neobičnim proizvodima. Sajam okuplja tvrtke iz područja strojarstva i elektrotehnike te digitalnog i energetskog sektora kako bi zajedno predstavile klimatski prihvatljiva rješenja.

I ove godine u središtu pozornosti delegacije je poseban dio sajma iz područja energetike posvećen vodikovim tehnologijama. Vodeća europska izložba vodika i gorivnih članaka pod nazivom Hydrogen + Fuel Cells Europe kombinacija je izlagačkog dijela, dvaju foruma i brojnih događaja umrežavanja te je jedinstvena u svijetu. Više od 300 izlagača iz 25 zemalja predstavit će svoje najnovije proizvode i razvojni potencijal na 5.500 m² izložbenog prostora. Međunarodne korporacije, mala i srednja poduzeća te istraživački instituti pokrivaju cijeli spektar industrije. 

Teme izložbe su:

  • Proizvodnja vodika i infrastruktura
  • Stlačivanje, skladištenje i transport vodika
  • Sustavi i primjene gorivnih članaka
  • Komponente i tehnologija isporuke
  • Ispitivanje gorivnih članaka i baterija

 

Ukoliko ste zainteresirani za delegacijsku posjeu sajmu molimo Vas da do 19. veljače iskažete svoj interes. Za izradu računa na Digitalnoj komori možete se obratiti na e-mail adresu: avaljak@hgk.hr.