Digitalna Komora logoDigitalna Komora logo

Kupujmo hrvatsko Rijeka

Datum:
08/06/2018 - 08/06/2018
Grad:
Rijeka
Adresa i prostor:
Riva Boduli
Kontakt osoba u HGK:
Blanka Kalokira - bkalokira@hgk.hr
Logo
Slika

Uz prezentaciju hrvatskog gospodarstva, promociju nositelja znakova “Hrvatska kvaliteta” i “Izvorno hrvatsko” i svih ostalih kvalitetnih hrvatskih proizvoda, akcija “Kupujmo hrvatsko“, u Rijeci akcija HGK održava se u terminu održavanja tradicionalne međunarodne jedriličarske regate Fiumanke – najveće regate na Jadranu.

S ponosom možemo istaknuti da akcija „Kupujmo hrvatsko“ predstavlja najsnažniji simbol zaštite vlastitih vrijednosti. Promocijom nositelja znakova “Hrvatska kvaliteta” i “Izvorno hrvatsko”, ali i svih ostalih kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova je akcija odigrala najznačajniju ulogu u jačanju svijesti nacije o važnosti kupovanja domaćih proizvoda. Iz godine u godinu ova manifestacija potiče hrvatske proizvođače na kreativnost, inovativnost i stvaralaštvo te povećava natjecateljski duh usmjeren prema željama i potrebama domaćih potrošača, kao i stvaranje novih proizvoda koji će svojom kvalitetom i prepoznatljivošću konkurirati na zahtjevnim tržištima diljem svijeta.

Akcija KUPUJMO HRVATSKO je promotivno-prodajnog karaktera. Cilj nam je educirati i osvijestiti širu javnost kao i najmlađe naraštaje kroz njihovo uključivanje u sam program o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda kao pokretača otvaranja novih radnih mjesta te očuvanja postojećih, uz povećanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.