Digitalna Komora logoDigitalna Komora logo

Kupujmo hrvatsko Zagreb

Datum:
17/09/2019 - 18/09/2019
Grad:
Zagreb
Adresa i prostor:
Trg bana Josipa Jelačića
Kontakt osoba u HGK:
Irena Fresl Rendulić - ifresl@hgk.hr
Logo
Slika

Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo pozivamo vas da nam se i sljedeći puta pridružite u na središnjem zagrebačkom trgu, te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji domaćih proizvoda vrhunske kvalitete. Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati ih, kušati i kupiti, a moći će i poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.

Pozivamo sve hrvatske proizvođače  i građane da svojim sudjelovanjem pruže potporu ovoj inicijativi.

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem weba Kupujmo hrvatsko i profila te akcije na Facebooku. Izlagači koji će sudjelovati na akciji u obvezi su se cijelo vrijeme pridržavati vremena trajanja akcije.

Ukoliko su nečlanice HGK zainteresirane učlaniti se i postati dobrovoljne članice Hrvatske gospodarske komore (godišnja članarina iznosi 504,00 kune), dobile bi sve beneficije besplatnog izlaganja na svim klasičnim oblicima akcija „Kupujmo hrvatsko“ za tekuću godinu.