Digitalna Komora logoDigitalna Komora logo

Usluga "Tenderi HGK"

Besplatan pristup svim informacijama o međunarodnim javnonabavnim natječajima

Datum objave: 10. Travanj 2020.
Slika

Hrvatska gospodarska komora kreirala je uslugu Tenderi HGK s ciljem pružanja podrške tvrtkama u internacionalizaciji poslovanja i sudjelovanja na međunarodnim tržištima. Ova informativna usluga svim tvrtkama članicama olakšava i automatizira pristup dostupnim informacijama o konkretnim poslovnim prilikama na inozemnim tržištima.

Zašto koristiti uslugu Tenderi HGK i sudjelovati na međunarodnim tenderima?

Svi javno nabavni procesi, a posebice oni objavljeni pod patronatom međunarodnih multilateralnih organizacija se u načelu provode na transparentan način i po prethodno strogo definiranim pravilima koja bi trebala omogućiti jednakopravnu borbu svih ponuđača zainteresiranih za pobjedu na određenom javnonabavnom natječaju. Za tvrtke koje se kvalitetno pripremaju za sudjelovanje na javnonabavnim natječajima i kroz te kanale plasiraju svoje robe i usluge u inozemstvo, trud se definitivno višestruko isplati. Svojim angažmanom aktivno doprinose primarno boljem poslovanju svojih tvrtki, ali i poboljšanju negativne vanjskotrgovinske bilance Republike Hrvatske. Vjerujemo kako će ova usluga uštedjeti dosta vremena izvozno orijentiranim tvrtkama i onima koje to tek žele postati te im omogućiti da više vremena, ljudskih i financijskih resursa ulože u kvalitetnu pripremu samih natječajnih prijava.

Koristite ovu uslugu i osvojite nova tržišta.

Za sva dodatna pitanja vezano uz uslugu Tenderi HGK, molimo kontaktirajte nas putem adrese elektroničke pošte tenderi@hgk.hr ili kroz korisnički pretinac Digitalne komore.